Az isteni mágia útja

2020. január 02. 14:29 - TheMagician

Titokzatos yogi maradványaira leltek a Himalája egyik eldugott barlangjában

fc6-01.jpg

Ezt a meditációs pózban ülő csontvázat 2013-ban találták egy kelet-tibeti barlangban. Noha a yogi nem érte el a spirituális realizáció legmagasabb szintjét jelző, úgynevezett szivárványtestet (azaz a teste nem zsugorodott össze vagy tűnt el), az egyenes testtartást és a meditációs kéztartást a halál pillanatában is képes volt megőrizni, ami magas szintű megvalósítási fokra utal.

Ez az egyfelől hátborzongató, másfelől a szellemi megvalósításhoz hitet adó kép adjon erőt kedves követőinknek az elkövetkező évben!

A Mágus

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://magiatraditionalis.blog.hu/api/trackback/id/tr6215385394

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Pantagruel59 2020.01.13. 23:38:09

Köszönöm szépen!
Ez a legeredetibb újévi kép és jókivánság,amit ezidáig láttam!
Ugyan nem szükségeltetik efféle megerősítés,de maga az ötlet és a 'modern konvencióktól' való teljes szabadság,ami ennek a hátterében áll,az megmosolyogtatott és megörvendeztetett!
Az isteni mágia útja
süti beállítások módosítása